reede, 10. oktoober 2014

Kruubipuder

Ammu ammu olen tahtnud kruubiputru teha.
Ükskord tegin nii,et panin kõik potti valmis ja siis kaminasse,kui tuli oli ära põlenud ja söed järgi.
Tulemus oli see,et kõik kõrbes ära. Ju oli vedelikku vähe ja kuumus liiga kõrge.
Nüüd siis umbes aasta hiljem, proovisin uuesti ja nüüd tuli välja.
Huraaa, huraaaa ja maitsev on ka.....



6 dl odrakruupe
 umbes 400g pekiga suitsuliha
u 2,5 l puljongit

praadimiseks sibulat


Kruubid pesen hoolikalt puhtaks. Suitsuliha tükeldan ja praen pannil pruuniks.
Pool puljongist panen koos kruupidega malmpotti. Lisan juurde praetud suitsuliha koos rasvaga.
Aeg-ajalt segan putru ja kontrollin,et vett oleks piisavalt. Ahjus kusagil 1,5-2 tundi

Sibulad lõikan ratasteks ja praen pannil õli ja või segus.

Pudrule lisan hiljem juurde praetud sibula.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar