Minu esimeseks toiduks siis tatrapuder frikadellikastmega.
Väga maitsev ja midagi uut tavapärasele tatrapudrule.
Natukene rammus oli minu jaoks, teinekord panen vähem toorjuustu.
Retsept on pärit Nami nami retseptikogust
Tatrapuder:
1spl õli
200g tatratangu
7dl vett
soola
Frikadellikaste:
1spl õli
350g frikadelle
u.150g toorjuustu
4dl kohvikoort 10%
soola ja pipart
Tatrapudru jaoks kuumuta potis õli ja lisa tatar ja prae natukene. Lisa vesi ja hauta tatar.
Maitsesta soolaga.
Kastme jaoks kuumuta õli ja prae frikadellid. Lisa toorjuust ja hauta vaiksel kuumusel, kuni
toorjuust on sulanud, lisa koort nii palju,et oleks soovitud paksus. Maitsesta soola ja pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar