reede, 18. jaanuar 2013

Tatrapuder frikadellikasmega


Minu esimeseks toiduks siis tatrapuder frikadellikastmega.
Väga maitsev ja midagi uut tavapärasele tatrapudrule.
Natukene rammus oli minu jaoks, teinekord panen vähem toorjuustu.
Retsept on pärit Nami nami retseptikogust


Tatrapuder:
     1spl õli
    200g tatratangu
    7dl vett
     soola

Frikadellikaste:
    1spl õli 
    350g frikadelle
   u.150g toorjuustu
    4dl kohvikoort 10%
   soola ja pipart

Tatrapudru jaoks kuumuta potis õli ja lisa tatar ja prae natukene. Lisa vesi ja hauta tatar.
Maitsesta soolaga.
Kastme jaoks kuumuta õli ja prae frikadellid. Lisa toorjuust ja hauta vaiksel kuumusel, kuni
toorjuust on sulanud, lisa koort nii palju,et oleks soovitud paksus. Maitsesta soola ja pipraga.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar